shiva

home
hoe gaat regressie?
waarom regressie?
Vera Peppel

 
terug naar
Vera Peppel

© copyright 2008-www.verapeppel.nl


Regressie en Reļncarnatie Therapie

Vera Peppel


Wat is regressie?

Alles wat we ooit hebben meegemaakt is opgeslagen in het onderbewuste. Ook “vergeten”  gebeurtenissen waarvan we niet weten dat we ze niet verwerkt hebben. Die opgeslagen gebeurtenissen kunnen ons in het NU storen. Tijdens de regressietherapie hebben we toegang tot het onderbewuste en kunnen we  onverwerkte gebeurtenissen herbeleven en alsnog verwerken. Daardoor ruimen we ballast op en krijgen we meer inzicht in onszelf. Tevens  krijgen we meer begrip voor onszelf, waarom we bij bepaalde situaties in het leven uit balans raken of gevoelig reageren.

Angsten, depressies, in de steek gelaten voelen, relatie problemen  maar ook zwakheden als luiheid of overtuigingen zoals “het is mijn schuld dat alles fout gaat” zijn meestal veroorzaakt in het verleden. Hetzelfde kan gelden voor lichamelijke klachten. Hoe die problemen zijn veroorzaakt zijn we in de loop der tijd vaak vergeten. Door middel van regressietherapie kunnen we inzicht krijgen in de oorzaken en de ballast van de problemen opruimen. De klachten kunnen grotendeels of geheel verdwijnen.
Juist door de Corona zullen bij veel mensen onverwerkte angsten naar boven komen. Regressie helpt je die angsten te verwerken.

Adres:
Schoener 34
9606PV Kropswolde
Ook met Zoom kunnen sessies worden gegeven.


 

telefoon: 0598-321951
info@verapeppel.nl

http://www.earth-association.org
European Association for Regression Therapy
http://www.earth-association.org
Wat is, hoe gaat en waarom regressie therapie? De Regressie en Reincarnatie Therapie praktijk is gevestigd te Kropswolde gemeente Hoogezand provincie Groningen, 14 km van de stad Groningen.